• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners
Over onsIn een wereld vol mogelijkheden en avontuur hebben wij als gezin gekozen voor een levensstijl die bij ons past. Als trotse ouders van een dochter en met een passie voor reizen, hebben we besloten om de wereld te verkennen en onze ervaringen te delen met anderen. We zijn parttime reizigers die genieten van het leven!


Ons gezin bestaat uit drie avonturiers die samen graag de wereld ontdekken. We hebben één prachtige dochter die ons leven met vreugde vult. Haar nieuwsgierigheid en energie inspireren ons om nieuwe bestemmingen te verkennen en buiten onze comfortzone te stappen.


Reizen is een passie die ons gezin verbindt. Vanaf het moment dat onze dochter oud genoeg was om met ons mee te gaan, zijn we begonnen met het verkennen van verschillende delen van de wereld. We hebben het geluk gehad om adembenemende landschappen, diverse culturen en inspirerende mensen te ervaren. Onze avonturen variëren van het verkennen van historische steden tot het wandelen in prachtige natuurparken.Over ons


Hoewel we graag de wereld rondreizen, begrijpen we ook het belang van stabiliteit en gemeenschap. En er moet uiteraard ook gewoon geld verdiend worden! :-) Daarom hebben we ervoor gekozen om parttime te reizen. Dit stelt ons in staat om de schoonheid van verschillende bestemmingen te ervaren, terwijl we tegelijkertijd een basis hebben waar we naar terug kunnen keren. We hebben geleerd hoe we de balans kunnen bewaren tussen het verkennen van nieuwe plekken en het genieten van de comfortabele routine van ons dagelijks leven.


Als gezin vinden we het belangrijk om onze reiservaringen te delen met anderen. We geloven dat reizen niet alleen een persoonlijke groei mogelijk maakt, maar ook een manier is om bruggen te bouwen tussen verschillende culturen en gemeenschappen. Door middel van onze blog en sociale mediakanalen delen we onze verhalen, tips en inspiratie met onze lezers. We hopen anderen aan te moedigen om hun eigen reisavonturen te omarmen en de schoonheid van de wereld te ontdekken!