• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Villapark Friese Meren | Friesland

Villapark Friese Meren in Friesland, we zijn er nu twee keer geweest en het is er echt super geweldig! Je vaart vanaf jullie luxe vakantiehuis zo de Friese Meren op. Heb je zelf geen boot? In de buurt kun je deze gewoon huren. Dit vakantiepark is perfect als jij op zoek bent naar rust. Ook is dit vakantiepark helemaal het einde als je gek bent op het water. 

  • Exclusief genieten aan het water
  • Luxe vrijstaande vakantiehuizen
  • Eventueel met jacuzzi en/of sauna te boeken

 

Waarom Villapark Friese Meren

Deze luxe vakantiehuizen zijn heerlijk om even in bij te komen. Ze zijn voorzien van vele luxe en er is veel ruimte. Je kunt hier luxe vakantiehuizen boeken vanaf 6 personen t/m 12 personen. Ook perfect voor een vakantie met de hele familie dus! Het vakantiepark ligt direct aan het Tjeukermeer. Hier kun je zo naartoe varen vanaf jullie vakantiehuis. Dit kleinschalige vakantiepark ligt in de buurt van plaatsen zoals Heerenveen en Joure. In de buurt van het vakantiepark ligt op loopafstand ook een klein strandje. 

Luxe vakantiehuizen bij Villapark Friese Meren

Bij Villapark Friese Meren staan alleen maar luxe, vrijstaande vakantiehuizen. Elk vakantiehuis is weer anders ingericht, en sommige hebben een sauna,stoomcabine of een jacuzzi ter beschikking. Qua ligging maakt het niet uit welk vakantiehuis je kiest, ze liggen allemaal aan het water op een mooie plek. Wij hebben zelf vooral gekeken naar de banken binnen en buiten, en de keuken. Wij vinden het altijd erg belangrijk dat je een beetje lekker kunt chillen als je op vakantie bent. ;-) Echter is dit natuurlijk verschillend per persoon. 

Wat ook erg leuk is, boven tussen de slaapkamers in is een soort van bedstee. Hier kun je zelf slapen, maar wij gokken dat die snel in beslag zal worden genomen door de kinderen!