• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Park Berkenrhode | Veluwe

Bij vakantiepark Park Berkenrhode zijn verschillende vakantiehuizen welke jij kunt boeken. Van een Tiny House tot een wellness vakantiehuis. En dat allemaal midden in de natuur op de Hoge Veluwe! Dit vakantiepark ligt midden in de natuur, en is dus de perfecte plek als jij even tot rust wilt komen. Het is een rustig vakantiepark en wij vinden het er heerlijk!

Soorten vakantiehuizen die je kunt huren 

Het is qua vakantiehuizen een heel variërend vakantiepark. Er zijn vakantiehuizen van 2 tot 20 personen, dus ook prima geschikt voor een vakantie met een grote goede! Huisdieren zijn niet toegestaan. Veel vakantiehuizen beschikken over een sauna of een HottubBekijk deze alvast hier. 

Je kunt hier op dit vakantiepark ook terecht als je op zoek bent naar een Tiny House. Deze zijn uniek en ze zijn ook nog eens duurzaam gebouwd. Je kunt er eentje huren met een sauna of met een jacuzzi. Ze zijn geschikt voor maximaal 4 personen en je huisdier mag mee! Bekijk hier de Tiny Houses.

Wil jij tijdens jullie vakantie een steentje bijdragen aan de natuur? Boek dan een Ecolodge. Deze zijn bijvoorbeeld helemaal van het gas af en zijn voorzien van zonnepanelen. Ook zijn er waterbesparende douchekoppen en kranen. Je kunt ook een ecolodge boeken met sauna. Bekijk ze hier.

Wat is er te doen op dit vakantiepark 

Dit vakantiepark is een vrij rustig park, verwacht hier dus geen grote indoorspeeltuinen bijvoorbeeld. Het park ligt zowat aan Nationaal Park de Hoge Veluwe, het is dus dé plek als jij graag buiten bent. Heerlijke wandelingen maken om vervolgens in jullie luxe vakantiehuis weer bij te komen met een goed glas wijn! Op het park lijn je terecht als je een fiets of e-chopper wilt huren. Hebben jullie trek gekregen? Dan kun je op het vakantiepark aanschuiven bij Le Grand Café of wat halen bij de cafetaria. Ook is er een verwarmd buitenbad, deze is meestal open tot eind oktober. Verdeeld over het vakantiepark vind je verschillende speeltuinen. Voor de kinderen is er een leuk programma waar ze aan mee zouden kunnen doen. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.