• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Leistert | Roggel

Vakantiepark de Leistert in Roggel, we zijn hier in totaal drie keer op vakantie geweest en het was super fijn! We zijn twee keer met ons eigen gezin geweest, en één keer met de hele familie. Er is hier onwijs veel leuks te doen, voor jong en oud. De vakantiehuizen zijn ruim en luxe ingericht, en in de omgeving is ook veel gezelligheid. Kortom, een perfect vakantiepark voor iedereen! Je kunt hier een vakantiehuis huren vanaf 2 personen t/m 18 personen. En wist jij dat er ook een camping bij dit vakantiepark zit?!

Luxe vakantiehuizen bij Leistert

Bij dit vakantiepark kun je verschillende soorten vakantiehuizen boeken. Zo kun je een sfeervolle boerderij boeken, maar een een heerlijk moderne bungalow. Het maakt niet uit welke accommodatie je kiest qua luxe, ze zijn namelijk allemaal top! Sommige vakantiehuizen hebben meerder badkamers, dit vinden wij altijd erg fijn. Ook zijn er vakantiehuizen welke omheind zijn, super handig als je met kinderen op vakantie gaat. Hieronder zie je een aantal van deze mooie vakantiehuizen staan. 

Vakantiehuis met Wellness

Bij de Leistert kun je ook mooie wellness vakantiehuizen boeken. Een heerlijke sauna of jacuzzi helemaal voor jullie alleen. Ook hier kun je weer kiezen uit een boerderij of een luxe bungalow. Waar gaat jouw voorkeur naartoe? Heerlijk opwarmen in de sauna na een dagje buiten te zijn geweest, of lekker de jacuzzi in met een goed glas wijn en genieten van de sterrenhemel. Het kan allemaal bij de Leistert! Bekijk hier de wellness vakantiehuizen. 

De camping 

Een groot deel van dit vakantiepark is camping. Je kunt hier luxe safaritenten huren, maar ook gewoon met je eigen tent of caravan komen. Ook zijn er mooi cabins die je kunt huren op de camping. Je hoeft dan nergens aan te denken, alleen je eigen spullen moet je meenemen! Alles staat al helemaal klaar voor je. Ook beschik je bij de cabins en de sommige safaritenten over eigen sanitair. Wil jij graag eigen sanitair bij jouw kampeerplaats? Dit is geen probleem, dit kun je allemaal boeken bij de Leistert. Bekijk hier de camping. 

Wat te doen bij de Leistert?

Als jij een vakantie boekt bij de Leistert, dan hoef jij eigenlijk het vakantiepark helemaal niet af! Er is hier zoveel leuks te doen. Zo is er een subtropisch zwembad. Hier vind je een glijbaan, een stroomversnelling, bubbelbaden en een apart bad voor de kleintjes. Op het vakantiepark zijn veel plekken waar de kinderen kunnen spelen. Zo is er een Adventure Sportveld, kun je Biljartvoetballen, is er een fietscrossbaan, kun je er bowlen, is er een waterspeeltuin en nog heel veel meer! Is het wat minder lekker weer? Dan kunnen ze spelen bij de La Selva Playground of bij de speeltuin in de Plaza. Eten en drinken kun je ook prima op dit vakantiepark. Zo is er een cafetaria op het park. Ook zijn er een aantal restaurants op het vakantiepark aanwezig. En willen jullie graag buiten zwemmen? Dan kan dit in de roeivijver of het buitenzwembad!