• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Hof van Salland | Hellendoorn

Ben jij klaar voor een vakantie op dit heerlijke luxe vakantiepark?! De heerlijke luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en we beloven je: je gaat hier onwijs genieten! Hof van Salland ligt in Hellendoorn (Twente) en is geschikt voor natuurliefhebbers. Als je hier blijft overnachten, dan doe je dat in een luxe vakantiehuis. Het vakantiepark ligt in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en rondom de Lemelerberg.

Op dit vakantiepark vind je vakantiehuizen van 2 tot 4 personen. Lees snel verder, dan vertellen we je alles over dit luxe vakantiepark!

 

Luxe vakantiehuizen 

Er zijn op dit kleinschalige vakantiepark vrijstaande luxe vakantiehuizen welke geschikt zijn voor 2 t/m 14 personen. Ook voor een luxe wellnessvakantie zit je hier helemaal goed. Je kunt namelijk een vakantiehuis met wellness boeken! Je hebt dan een sauna, whirlpool of sunshower in je badkamer. 
De vakantiehuizen zijn allemaal één voor één luxe ingericht. De badkamers hebben een inloopdouche en elke villa heeft een eigen terras met heerlijk tuinmeubilair. 

Hof van Salland 

Op dit vakantiepark weten ze echt wat luxe is! De gasten staan hier op nummer 1 en je komt niks tekort, dat beloven we je! Tijdens je vakantie ben jij midden in de natuur, wat ervoor zal zorgen dat je heerlijk tot rust zal komen. Even uitchecken van thuis, en alles even achter je laten. Leg je telefoon even weg, pak een goed boek erbij en geniet op vakantiepark Hof van Salland. Trek eropuit en geniet van de leuke omgeving.