• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Haven Lake Village | Kortenhoef

Ben jij op zoek naar een onwijs mooi en luxe vakantiehuis? Dan moet je echt even verder lezen! Dit luxe vakantiepark ligt in Kortenhoef, Noord-Holland. Jouw villa heeft een eigen terras met luxe bad, een prachtig uitzicht op het water en een luxe inrichting. Neem maar eens een kijkje bij de foto's op deze pagina, het is hier onwijs heerlijk om te zijn. 

Regelmatig zie je dit vakantiepark voorbij komen op social media of op TV. Misschien ken je het wel!

De luxe villa's bij Haven Lake Village

Als jij de vakantie graag in luxe doorbrengt, dan zit je hier goed! Alle villa's zijn luxe ingericht, er hangen badjassen voor je klaar en je krijgt hier een heerlijk ontbijt! Er zijn vier ecologische watervilla's. Juist dit kleinschalige vinden wij heerlijk! En wist je al dat er roomservice beschikbaar is? Wij houden ervan! Elke villa heeft een ander thema, zo is de ene villa geïnspireerd door de ijsvogel en weer een ander door de omringende rietlanden. Het maakt eigenlijk niet echt uit welke je kiest, ze zijn allemaal geweldig! Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Alles is gelijkvloers, dus rolstoeltoegankelijk.

Leuk detail, buiten op het terras staat een prachtig bad te wachten op je! En wil jij een massage? Dan kan dit gewoon in jouw eigen villa!

© Haven Lake Village | Watervilla Reed

Wat te doen in de omgeving 

Het vakantiepark zelf is kleinschalig, maar in de omgeving is genoeg te doen. Zo kun je een sloep huren in de aangrenzende jachthaven. Je kunt op je gemak de omgeving van de Gooi- en Vechtstreek ontdekken. Maak een tocht met de kano of huur een Solex. Gek op shoppen? Ga lekker Amsterdam in! In de buurt zijn ook een aantal prachtige bezienswaardigheden. Er is genoeg te doen! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om heerlijk te relaxen in jullie eigen luxe villa!

© Haven Lake Village | Villa Lilly