• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

De IJsvogel | Veluwe

Genieten op de Veluwe? Dat doe je bij vakantiepark De IJsvogel. Dit mooie vakantiepark heeft verschillende luxe vakantiehuizen waar jij uit kunt kiezen. Zo zijn er vakantiehuizen met een sauna of een jacuzzi, zijn er de onlangs nieuwgebouwde vakantiehuizen en ook zijn er de safaritenten en chalets. Het vakantiepark is ruim opgezet. De accommodaties zijn van alle luxe voorzien, van hoogwaardige kwaliteit en liggen heerlijk rustig. Zijn jullie op zoek naar een groepsaccommodatie op de Veluwe? Ook dan zit je hier helemaal goed!

 

Vakantiehuis met wellness 

Op dit mooie vakantiepark zijn ook heerlijke wellness vakantiehuizen te boeken. Je kunt kiezen uit een vakantiehuis met sauna of met een jacuzzi. Heerlijk ontspannen tijdens jullie vakantie! Na een dag lekker buiten te zijn geweest, is het heerlijk om even op te warmen in de sauna. Of lekker voor het slapen gaan nog even de jacuzzi in, onder de sterrenhemel genieten van de bubbels met een goed glas wijn. 
Bekijk hier de vakantiehuizen met wellness.

 

Vakantiehuis met hond 

Als je op vakantie zou willen met jullie hond, dan kan dit ook bij Vakantiepark De IJsvogel. Er zijn hier namelijk vakantiehuizen die speciaal voor honden zijn. De plek is perfect om met een hond geen te gaan, je kunt hier prachtige wandelingen in de mooie natuur maken. Er zijn huisje van 2 tot 20 personen waarbij een hond gewoon gezellig mee mag. Er zijn in de buurt vele losloopgebiedenBekijk hier de vakantiehuizen waar je met hond naartoe mag.

 

Overige vakantiehuizen 

Op dit mooie vakantiepark zijn nog meer accommodaties die je kunt huren. Zo kun je een chalet huren, een safaritent, een vakantiehuis met open haard en er zijn ook speciale accomodaties welke rolstoelvriendelijk zijn.

In de omgeving is ook onwijs veel te doen. Je kunt altijd wandelen en fietsen, je bent tenslotte op de Veluwe. Echter is er in de buurt ook een recreatiemeer. En wat dacht van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Gaan er kinderen mee jullie meer op vakantie? Boek dan een ochtendje bij Klimbos Garderen, wij hebben het super leuk gehad!