• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Luxe vakantiehuisje met kids

Jullie willen graag met de kinderen op vakantie, en dan ook graag met wat luxe. Dat kan geregeld worden! De kinderen vinden het vaak heerlijk om lekker te kunnen zwemmen of een duik te nemen in een jacuzzi. En wist jij al dat er speciale kinderbungalows zijn? Bekijk hieronder welke bij ons favoriet zijn!

Luxe vakantiehuis bij Hof van Saksen

De boerderij die je kunt boeken bij het Hof van Saksen is heerlijk luxe, van alle gemakken voorzien. Echter vinden wij vooral de faciliteiten op dit vakantiepark zo onwijs gaaf. We beloven je dat de kinderen hier zich geen moment zullen vervelen! 

Je vindt dit luxe vakantiehuis in Drenthe.

Luxe vakantiehuis met eigen zwembad

Kinderen zijn gek op zwemmen, dus wat is er nou leuker dan een eigen zwembad hebben! Niet in de drukte, maar voor het ontbijt gauw even een duik nemen. Dit luxe vakantiehuis beschikt ook over een sauna, vinden de kinderen(en ouders) vaak heerlijk!

Je vindt dit luxe vakantiehuis in Drenthe.


Speciale kinderbungalow, heerlijk vrolijk

Oke, we vinden deze bungalow niet extreem luxe. Echter kan het je wel rust brengen omdat alles goed geregeld is voor kinderen en dat vinden we dan weer wel heel luxe en fijn. Dus daarom krijgt deze toch een plekje tussen onze favorieten!

Je vindt dit vakantiehuis in het sfeervolle Limburg.


Luxe vakantiehuis nabij zee & strand

Kinderen zijn gek op de zee & het strand, daarom ga dit luxe vakantiehuis niet ontbreken op onze lijst! De villa is luxe ingericht en beschikt over een infraroodsauna. Het park is onlangs vernieuwd, je zult hier een heerlijke vakantie hebben!

Je vindt dit luxe vakantiehuis in Zeeland.

 


Spiksplinter nieuwe luxe vakantiehuizen

Dit vakantiepark is net af, en beschikt over een aantal mooie vakantiehuizen. 
Deze villa is kindvriendelijk, en vindt er een kinderbad, -bed en -stoel, commode, box, traphekje boven, afgeschermde stopcontacten, een omheinde tuin en een bolderwagen.

Je vindt dit vakantiehuis in West-Vlaanderen

 


Overnachten tussen de wilde dieren

Dit is zo onwijs gaaf! Bij Beekse Bergen kun je nu tussen de wilde dieren overnachten in een boomhut! Ook zijn er nog andere luxe vakantiehuizen als je dit niks vindt. Wakker worden, naar buiten lopen en oog in oog staan met één van de dieren die hier wonen.

Je vindt deze boomhut in het gezellige Hilvarenbeek.

 


Andere luxe vakantiehuizen om met kinderen heen te gaan

Er zijn aardig wat mooie vakantiehuizen waar je naartoe zou kunnen gaan met kinderen. Hierboven zie je slechts een kleine selectie van de huizen die wij tof vinden. Neem ook zeker eens een kijkje bij onderstaande aanbieders. Hier staan ook héél veel leuke en mooie vakantiehuizen op. Sommige zijn speciaal ingericht voor kinderen, dit is vooral heel handig als de kinderen nog klein zijn. Scheelt jou weer een hoop slepen ;-)

 

Neem ook zeker hier even een kijkje 

Naast dat er veel mooie luxe vakantiehuizen zijn die je kunt boeken, zou je er ook over na kunnen denken om een bijzondere overnachting te boeken. Slapen in een brandweerauto, een echt schip of een hijskraan vinden de kinderen vaak helemaal het einde! Wij weten zeker dat ze zo een ervaring niet snel meer zullen vergeten.Neem eens een kijkje bij onze pagina met bijzondere overnachtingen.