• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Luxe hotelkamers

Luxe hotelkamers, we zijn er gek op! Als wij in een hotel overnachten, dan doen we het goed. Daarom moest er dan op onze website echt een pagina komen met onze favoriete luxe hotelkamers. ;-) En gelukkig zijn er veel luxe hotelkamers beschikbaar! Je ziet op deze pagina onze favoriete kamers staan. Laat jezelf onderdompelen in weelderige luxe tijdens een bijnzonder overnachting in één van deze luxe hotelkamers!

Neem ook eens een kijkje bij onze andere inspirerende artikelen:

 


TIP 1: Waldorf Astoria 5* | Amsterdam 

In onze hoofdstad vind je dit prachtige luxe 5* hotel. Met uitzicht op de stad zul jij hier niks tekort komen tijdens je verblijf. Hier is aan werkelijk alles gedacht! Het hotel bestaat uit 6 monumentale grachtenpanden uit de 17e eeuw. De suites en kamers zijn prachtig ingericht en er is een prachtige binnentuin. 


TIP 2: Librije's Hotel 5 *| Zwolle Incl. top restaurant!

In Zwolle ligt het prachtige 5* Librije's Hotel. Het hotel ligt in het centrum van Zwolle en beschikt over een onwijs goed(en bekend) restaurant met 3 Michelin-sterren. De luxe hotelkamers zijn elegant en van alle luxe voorzien. We adviseren je wel om op tijd te reserveren, deze locatie is erg populair! Het zou jammer zijn als vol geboekt zijn.


TIP 3: Grand Hotel Krasnapolsky 5* | Amsterdam

Midden op de Dam, in een 19e eeuws pand ligt het Krasnapolsky hotel. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van heerlijke bedden. Het luxe hotel beschikt over restaurant The White Room, dat is bekroond met een Michelinster en zeker de moeite waard is om te reserveren.


TIP 4: Hilton The Hague 5* | Den Haag

Dit is één van de mooiste hotels van Nederland als je het ons vraagt. Midden in het centrum van Den Haag kun jij je hier totaal laten onderdompelen in pure luxe. Je staat zo op het strand, of in het prachtige centrum van Den Haag. Zin in goed eten? Maak dan een reservering bij het restaurant in het hotel, genaamd Pearl.


TIP 5: Botanic Sanctuary 5* | Antwerpen

Wij zijn verliefd op dit hotel! Als jij op zoekt bent naar pure luxe net over de grens, dan moet je hier zijn. Werkelijk aan alles is hier gedacht! Zodra je de eerste stap binnen zult zetten, beloven we je dat jij je meer dan welkom voelt. Sfeervol, warm en luxe zijn de juiste woorden voor dit mooie hotel. De hotelkamers zijn luxe ingericht.


TIP 6: Landgoed De Holtweijde 4*| Lattrop

Geen 5*, maar net zo luxe! Wij vinden deze locatie één en al luxe. De kamers stralen warmte en sfeer uit. Het ontbijt is heerlijk en het personeel heel hartelijk. Als jij toe bent aan rust, boek dan hier een hotelkamer op het schilderachtige platteland.  Er is ook een Health & Wellness Center, waar jij een ontspannende massage kunt boeken. 


Luxe hotelkamer, wat zijn onze eisen 

Er zijn onwijs veel hotelkamers welke je kunt boeken. De ene wat luxer dan de ander, maar de keuze is reuze. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, en daarom is het handig om een kijkje te nemen op een pagina als deze. ;-) Maar wat verstaan wij nu eigenlijk precies onder een luxe hotelkamer? Er zijn een aantal eisen waar het hotel/de hotelkamer aan moet voldoen. 


We zetten hieronder onze eisen op een rij:

  • De sfeer moet fijn zijn. Een hotel kan luxe zijn, maar als de sfeer koud is zul je ons er niet vinden 
  • De hotelkamer moet schoon zijn. Een smerige kamer is absoluut een no go als je een luxe hotel runt.
  • De bedden moet goed slapen. Er is niks vervelender dan in een hotelkamer komen waar de bedden verschrikkelijk zijn!
  • De ontvangst moet top zijn. We willen ons graag welkom voelen.
  • De hotelkamer moet modern ingericht zijn. Een hotelkamer met oude meubels zorgt ervoor dat wij rechtsomkeer maken.