• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Glamping

Glamping is helemaal van deze tijd en is super hot! We zien dat steeds meer mensen de hotelkamer of caravan inruilen voor een toffe safaritent of boomhut. Het is ideaal als jij graag gaat kamperen, maar toch wel graag de luxe van een hotelkamer of mooi luxe vakantiehuis wil op jullie vakantie .Midden in de natuur is waar je de glamping accommodaties kunt vinden, maar je hebt wel de luxe zoals eigen sanitair, vaak een mooi zwembad en genoeg leuks te doen voor de kinderen. En gelukkig zijn er veel mooie glamping campings te vinden. Hieronder zie je onze favorieten glampings van dit moment.

 

Safaritenten bij Landal Gooise Heide

Deze vrijstaande luxe safaritent is een perfecte plek voor een heerlijke vakantie! Lekker dat gevoel van kamperen, maar dan met luxe! Er is zelfs een Nespresso apparaat aanwezig! De tenten staan in een bosrijjke omgeving dus jullie kunnen heerlijk buiten zijn tijdens jullie verblijf. Deze is geschikt voor 6 personen. 

Je vindt deze luxe safaritent in Huizen.


Safaritent bij Roompot Hof Domburg

Bij Roompot Hof Domburg staan deze mooie safaritenten op de glamping camping. Het park ligt in de buurt van het strand. De tenten zijn luxe ingericht, er is zelfs een televisie! Het is een 6 persoons safaritent, maar ze zijn er ook voor 4 personen. Gezellig kamperen, met lekker jullie eigen sanitair!

Je vindt deze luxe safaritent in Zeeland.


Toffe safaritent bij  Glamping Lauwersmeer

Oké, groot(± 15 m²) is hij niet, maar deze safaritent is toch te leuk!? Je hebt je eigen sanitair, een kleine keuken en één slaapkamer. Hij is dan ook geschikt voor 2 personen. Er zit zelfs een televisie in de slaapkamer! Bij aankomst staat jullie tent al klaar, je hoeft niks te doen en de vakantie kan direct beginnen!

Je vindt deze safaritent in Groningen. 


Toffe boomhut voor 4 personen

Deze vinden wij (en onze kids) dus helemaal te gek! Een eigen glijbaan welke aan een boomhut vastzit. Toffer kan toch haast niet?! Met een luxe en uniek interieur zul je hier zeker weten een fijne vakantie hebben. Alles wat je nodig hebt is er, en er zijn twee slaapkamers. Check op onderstaande foto's even de slaapkamer en de douche met 2 douchekoppen!

Je vindt deze luxe boomhut in Gelderland.


Boomhut bij Beekse Bergen

Beekse Bergen staat bekend om het safaripark, maar je kunt er ook slapen. En in een wel hele toffe accommodatie! Je kunt nu slapen in een echte boomhut, met een spectaculair uitzicht over de savanne én het water. Dit wil je toch meemaken!? Er is airco, een televisie en genoeg ruimte voor 6 personen. De boomhut is rookvrij! Tijdens jullie verblijf mag je naar het safaripark. Hoe tof is dat!?

Je vindt deze luxe boomhut in Hilvarenbeek


Sun Lode bij Beerze Bulten vonden wij tof!

Wij verbleven een aantal maanden geleden in een Sun Lodge op Beerze Bulten. Met eigen sanitair, een televisie, overkapte veranda en onbeperkt toegang tot het zwemparadijs hebben wij ons hier prima vermaakt! Er zijn 2 slaapkamers en de keuken is volledig ingericht. Bij aankomst hoef je niks te doen, alles staat al klaar zodat de vakantie (en het genieten) direct kan starten.

Je vindt deze safaritent in Beerze. 


Toffe luxe boomhut | Overijssel 

We kwamen deze boomhut tegen, en vinden hem helemaal te leuk! Er zitten 2 slaapkamers in, je hebt een geweldig uitzicht en je beschikt over je eigen sanitair. De boomhut staat direct aan het water, echt een mooie plek. Er kan ook nog een kinderbedje neergezet worden. 

Je vindt deze boomhut in Overijssel.