• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

La Valise Tulum | Mexico

Als jij op zoek bent naar het beste boutique hotel van Tulum in Mexico, dan moet je hier zijn! Dit is het beste strand- en junglevebrlijf met een geweldig uitzicht. En heb je het bed gezien dat je naar buiten kunt schuiven!? Heerlijk een ontbijt op bed terwijl je geniet van het ochtendzonnetje! Het resort is opgedeeld in 2 vleugels. Er liggen elf accomodaties aan het strand en zelf suites aan de overkant in de jungle. 


REIS JIJ AL MET ONS MEE OP SOCIAL MEDIA?


Op het strand vind je heerlijke ligbedden waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht. Er is een verwarmde infinity pool met een mooi uitzicht op de jungle. De jungle bungalows hebben een buitendouche, hoe tof is dat!? Douchen met uitzicht op de jungle! La Valise Tulum is echt wel een pareltje onder de hotels in Tulum hoor!

Hebben jullie trek gekregen? Schuif dan aan bij het erg goede restaurant! Bij je verblijf zit het ontbijt inbegrepen, dit kan indien gewenst op je kamer bezorgd worden. Geen zin om uit jullie accommodatie te komen, maar toch trek? Dan boek je gewoon roomservice.

 

In het wellnesscentrum kun je tegen betaling terecht voor een heerlijke massage of een ontspannen moment in de sauna.

 

Tulum, Mexico

Mexico staat bekend om zijn prachtige stranden, prachtige zonsondergangen en rijke cultuur. Tulum in Mexico is een bijzonder speciale plek om te bezoeken voor alle soorten vakantiegangers. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de jungle wilt verkennen of wilt leren over de oude Maya-geschiedenis, Tulum heeft iets te bieden.

Tulum is een oude stad aan de oostkust van het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Met zijn witte zandstranden en helderblauwe water is het een populaire bestemming voor mensen die even weg willen van de drukte van alledag. Voorbij de prachtige kustlijn ligt een scala aan archeologische vindplaatsen die bezoekers inzicht geven in het verleden van het gebied. Voor wie op zoek is naar avontuur, ga het binnenland in en ontdek exotische dieren in het wild in weelderige oerwouden samen met verborgen cenotes (natuurlijke zwemgaten).

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.