• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Vakantie voordeliger boeken I Nord VPN

Vakantie goedkoper met VPN

Voor een (luxe) vakantie betalen we het liefst zo min mogelijk. We gaan jouw vertellen hoe wij luxe hotels boeken voor een leuke prijs. Misschien ben je al bekend met een vakantie boeken via een VPN. Zo  niet, lees dan echt verder! We weten al een tijdje dat reiswebsites de prijs verhogen als jij vaker terugkomt om dezelfde vakantie te zoeken. Wist jij ook dat het je geld kan besparen als je een vakantie boekt vanuit een ander land?

 

Via onderstaande link krijg je nu ook  nog eens 59% korting!

 

Hoe werkt dit dan?

Dit is eigenlijk heel erg makkelijk, je moet boeken via een VPN server. Je kunt dan je vakantie boeken via een buitenlands IP-adres i.p.v. via jouw eigen IP-adres, de website waar jij dan boekt denkt dan dat jij in een ander land zit. En dan zul jij verbaasd zijn hoeveel geld dit kan schelen! Ik weet zeker dat jij dit kan, want het is super makkelijk!

We hebben natuurlijk voor jullie even een test gedaan. We hebben gekeken wat een vakantie naar Dubai ons zou kosten met een Nederlands IP-adres en met een IP-adres in Dubai. En wat denk je!? Dit scheelde ons om precies te zijn € 149,-

Het is exact dezelfde vakantie, alleen dan voor veel minder! Het is bizar, maar het werkt echt zo.


Hoe kun jij zoveel geld besparen?

Wij hebben zelf Nord VPN aangeschaft. We hebben hier toen € 108,- voor betaald, voor 2 jaar. Dit was een aanbieding. We kregen toen ook nog eens 3 maanden extra gratis omdat er nog een leuke actie was! Hadden wij mooi geluk. We hebben toen direct op de volgende reis geld bespaard op deze manier! Je zult je geld dus zo weer terug verdienen! Je kunt Nord VPN gebruiken op je mobiel, maar ook op je computer. Er zijn ook veel VPN servers die niet helemaal zuiver zijn, kijk hier dus wel mee uit.

Je kunt hier Nord VPN aanschaffen, deze hebben wij ook en dit gaat altijd goed. Ze hebben een 30 dagen geld-terug-garantie, dus vind je het niks zit je ook nergens aan vast!

 

We adviseren je om te checken vanuit welk land je het meeste voordeel krijgt. Als je op de landkaart kijkt van Nord VPN kijkt, dan zie je blauwe bolletjes staan. Hier klik je op om verbinding te maken met de server in dat land. Ga naar de website waar je wilt boeken, en ververs de pagina. Je ziet nu een ander bedrag staan dan voorheen. Check zo de prijzen vanuit verschillende landen, dit scheelt namelijk nog al eens. Je kunt gewoon op de normale manier je vakantie boeken zoals je altijd doet. Hieronder zie je de landkaart van Nord VPN met de  blauwe bolletjes. Het is helaas zo dat je niet altijd voordeliger kunt boeken, wij hebben ook een reis naar Lissabon vergeleken en dit scheelde niet veel. Toch kan het echt de moeite waard zijn zoals je hierboven ziet.

Je kunt dit doen bij hotels, maar ook bij vliegtickets en huurauto's! 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.