• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Villa Petriolo | Pure luxe in Toscane

Luxe vakantie Italie

Ohhh jongens, dit is toch geweldig!? Met dit soort luxe vakantieplekjes maak je ons echt heel blij! Alles klopt hier, van het mooie uitzicht over de heuvels van Toscane, tot aan de romantische kamers.

Er horen bij deze villa maar liefst 4 restaurants van topklasse, en we weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn gek op goed Italiaans eten! Een goed glas wijn erbij en genieten van de ondergaande zon, dat is vakantie voor ons! 


REIS JIJ AL MET ONS MEE OP SOCIAL MEDIA?


Villa Petriolo is niet zomaar een landgoed zoals alle anderen. Zo is het eten wat je krijgt in het restaurant met echte Italiaanse passie gemaakt. Respecteren ze de omgeving en houden ze een goede balans tussen mens en de natuur. Zo zie je op het landgoed dieren lopen, denk aan kippen en geiten. Deze dieren worden gevoed met biologisch voedsel. Je vindt hier een boerderij zoals vroeger! In de omgeving zul je veel wijngaarden en olijfboomgaarden zien, prachtig vinden wij!

 

Hotelkamers en suites

Slapen tussen kunst en geschiedenis, dit omschrijft denk ik het beste de hotekamers van Villa Petriolo. Je zult je hier snel thuis gaan voelen, dit is namelijk het doel van dit luxe hotel. Warmte en gezellig is hoe de gasten hun verblijf omschrijven. Wij zijn zelf groot fan van de suite met Queensize bed en uitzicht op het zwembad, echt helemaal geweldig! Eigenlijk zijn alle kamers de moeite waard, de inrichting is prachtig en luxe. Bekijk onderstaande foto's maar eens!

Zwemmen en maximaal ontspannen bij Villa Petriolo

Fijne kamers zijn belangrijk, maar alles eromheen vinden wij net zo belangrijk! In het groene hart van Toscane in een zwembad duiken was vroeger altijd een droom, een droom die je hier kunt laten uitkomen! Er zijn 2 zwembaden en een jacuzzi. Als je om je heen kijkt, bevindt jij je midden tussen de weilanden en wijngaarden. Super vet! Je kunt hier echt even tot rust komen en heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Ben jij gek op yoga en mediteren? Dan is dit ook een hele fijne plek voor jou! Je kunt ook een yoga les volgen. 

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.