• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Luxe vakantiehuisje net over de grens I Duitsland

Luxe vakantiehuis net over de grens

Dit luxe vakantiehuisje is gebouwd in een prachtige streek op het platteland en bevat alle luxe die je nodig hebt tijdens jullie getaway! Hier kun je maximaal ontspannen in een aangename omgeving en genieten van het adembenemende uitzicht. Het vakantiehuis bevat heel veel glas, waardoor je buiten naar binnen haalt en je éénmet de natuur bent.

Je kunt hier met maximaal 2 personen verblijven. 


REIS JIJ AL MET ONS MEE OP SOCIAL MEDIA?


Luxe vakantiehuis I Spiegel Lodge

Het luxe vakantiehuisje heeft een oppervlakte van 18 vierkante meter en is geschikt voor 2 personen. Er is een mooie open slaapkamer met luxe bed. Wat wij super tof vinden, er is een  badkamer met fijne douche met een geweldig uitzicht! Er is een keuken met een kookgedeelte voorzien van alles wat je nodig hebt, denk aan een koelkast, kookgerei, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Buiten vind je een fijn terras was je heerlijke zomeravonden kunt doorbrengen en kunt genieten van de natuur en de prachtige zonsondergang.

 

De spiegel lodge ligt op een vakantiepark welke onder de Nederlanders populair is. Er is een grote recreatieplas met zandstrand waar je in de zomermaanden heerlijk kunt ontspannen. Deze ligt op 2 minuten lopen van jullie vakantiehuis. Ook is er een winkeltje en zijn er verschillende restaurantjes op het vakantiepark. En als kers op de taart, je kunt hier met alpaca's knuffelen! Dit vakantiehuis is een zogenoemde spiegel lodge. Uitzicht rondom, maar niemand die jou ziet! Let even op: het vakantiehuis omdat de rustig en landelijk gelegen is, is er minimaal tot geen WiFi/internet bereik!

 

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.