• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Hotel TUI BLUE Zante Maris | Zakynthos

Zakynthos is een prachtig luxe hotel rijker! Hotel TUI BLUE Zante Maris is alleen voor volwassenen en dankzij het luxueuze interieur zul jij je hier helemaal thuis gaan voelen! Na het ontbijt stap je zo het strand op en 's middags kun je lekker ontspannen in het zwembad, terwijl ze jouw favoriete drankje bereiden! Klinkt als een heerlijke vakantie als je het ons vraagt!

 

Dit luxe hotel ligt midden in het centrum en je verblijft op basis van All Inclusive. Je zult hier niks tekort komen! Vanuit het hotel loop je zo het strand op, waar heerlijke ligbedden staan te wachten op jullie! Er is een buffetrestaurant, maar je kunt ook plaatsnemen in het À-la-carterestaurant Culinarium. Let op, tijdens het diner is er een dresscode. Zin in een drankje gekregen? Deze kun je halen bij één van de 2 bars. Lekker trek gekregen? Wandel dan even naar de snackbar, deze is er namelijk ook.

Er is een luxe binnen en -buitenzwembad. In alle weersomstandigheden kun je hier dus heerlijk zwemmen! De luxe ligbedden zijn perfect om heerlijk op uit te rusten. 

Wil jij echt maximaal ontspannen? Ga dan naar de wellness!

 

De hotelkamers zijn luxe en prachtig ingericht. Er zijn kamers met zeezicht, tuinzicht en zwembadzicht. Wij vinden de Swin Up kamer echt geweldig, dan heb je een terras met zitje en gedeeld zwembad. 

Ben jij op zoek naar een luxe hotel in het buitenland? Bekijk dan eens onderstaande blogartikelen:

 


Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.