• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Zion Glamping Adventures | Verenigde Staten

Op zoek naar een avontuur dat luxe en natuur combineert? Zion National Park glamping is dé perfecte plek! Zion National Park, gelegen in het zuidwesten van Utah, biedt bezoekers de kans om de natuur te ervaren terwijl ze toch genieten van het comfort van thuis. Van slapen onder de sterrenhemel in luxe tenten tot verkenning op de fiets of te voet, glampers kunnen het allemaal in dit bijzondere park.


Op onze website krijg je vooral luxe accomodaties te zien, maar deze moest er toch ook écht op hoor! Wat een toffe plek! De glamping-ervaring bij Zion is anders dan alle andere. Naast traditionele kampeeractiviteiten kun je ook profiteren van handige voorzieningen zoals queensize bedden met luxe beddengoed en meubels, vuurkorven met hout inbegrepen, gastronomische snacks en maaltijden bereid door lokale chef-koks, en zelfs warme douches zodat je schoon kunt blijven terwijl je op verkenning gaat . Met al deze luxe die voor jou beschikbaar is, zal jouw tijd doorgebracht in Zion echt onvergetelijk zijn.

Fijn voor de pubers, er is gratis WiFi! Ook is er airconditioning in jullie accommodatie aanwezig. 

 


REIS JIJ AL MET ONS MEE OP SOCIAL MEDIA?


Zion National Park

Zion National Park is een nationaal park in de Verenigde Staten in het zuidwesten van Utah. Dit prachtige en gevarieerde park biedt bezoekers een verscheidenheid aan activiteiten, van wandelen en fietsen tot vogels kijken en kamperen. Met zijn prachtige rode rotsformaties en adembenemende vergezichten biedt Zion National Park een onvergetelijke ervaring voor reizigers van alle leeftijden.

Het hart van Zion National Park ligt in de majestueuze ravijnen die in de loop van miljoenen jaren door de Virgin River zijn uitgehouwen en bijna 25 kilometer aan wandelpaden met ongelooflijke uitzichten bieden. Bezoekers kunnen de nauwe canyons verkennen, verborgen watervallen ontdekken, foto's maken bij schilderachtige uitkijkpunten of zelfs oude rotstekeningen bekijken die zijn achtergelaten door indianen.

 

TIP: als je vanuit de Grand Canyon rijdt, stop dan even bij de The Horseshoe Bend. Dit is een spectaculair punt om even te stoppen. De hoefijzervormige bochten waar de Colorado doorheen stroomt geven jou een prachtig uitzicht! Stop bij Horseshoe Bend Overlook, vanaf hier heb je een geweldig uitzicht.

 

The Horseshoe Bend ⇧

Rock Cabin

Dit is ook wel heel erg tof hoor! Deze comfortabele, gezellige hut vind je in een kunstmatige rotscabine. Er staat een heerlijk queensize bed, je beschikt over je eigen badkamer, airconditioning, verwarming en jacuzzi! Er wordt elke dag een gratis ontbijt geserveerd. Vanuit jullie Cabin kun je genieten van breathtaking mountain views, wat een onwijs toffe plek is dit! Ga jij voor een luxe tent of voor deze cabin?

 

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.