• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Boek een hotel op het vliegveld | REISTIP

Slapen op vliegveld

Staat er voor jullie een vroege vlucht gepland? Heb je geen zin om te stressen of je wel op tijd bij het vliegveld bent? We herkennen het, en daarom boeken wij altijd een hotel op het vliegveld als we gaan reizen. Als jij regelmatig reist, heb je het vast wel eens meegemaakt. Je trein heeft vertraging of er rijden misschien wel helemaal geen treinen vroeg in de ochtend, of wat dacht je van pech met je auto? Wij hebben dit laatste een keer gehad toen ik een jaar of 18 was, en geloof me: dit was geen pretje! Slapen op het vliegveld heeft echt voordelen. Lees even verder als jij ook van plan bent dit te gaan doen. 


REIS JIJ AL MET ONS MEE OP SOCIAL MEDIA?


Een hotel op het vliegveld of eentje in de buurt?

Als je kijkt naar alle hotels die er zijn als je op Google intoets: hotel op vliegveld, dan ben je de weg kwijt! Want welk hotel ligt nu op het vliegveld zelf? En moet dat echt, of kun je ook best een hotel boeken dat 10KM verderop ligt? Ons advies, pak een hotel op het vliegveld! Als je die ene pakt net buiten het vliegveld, loop je alsnog kans op een trein die niet gaat of dikke pech met de auto. Dan sta je daar met je paspoort en koffer, en een niet meer zo een grote glimlach!

Parkeren op Schiphol

Er zijn verschillende opties als je kijkt naar het parkeren op Schiphol. Wij parkeren altijd op Schiphol zelf, dit omdat wij het niet fijn vinden om met een pendelbus nog naar het vliegveld te moeten. En daarbij komen ook de verhalen dat ze met je auto gaan rijden, dit vinden we helemaal niet fijn! Je kunt parkeren op P1, dit vinden wij altijd fijn, P3 is ook een goede optie, alleen dan moet je nog even een klein stukje met de bus. Bekijk hier de opties voor parkeren op Schiphol.

 

Welk hotel boeken wij altijd op Schiphol?

Als eerste parkeren wij altijd bij P1 op Schiphol. Dit is lekker dichtbij, en geen gedoe met de bus vanaf de parkeerplaatsen. Lekker luxe, i know. We heten niet voor niks Luxe Reiziger op Instagram. ;-) Wat ook handig is, is dat je vanuit deze parkeergarage zo naar het hotel kunt lopen. Dit is echt maar een paar minuten. Wij slapen altijd in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Heerlijk hotel, met fijne schone kamers. De kamers zijn echt prima voor een nachtje. Ontbijt is er ook echt mega heerlijk, al is dit niet altijd beschikbaar als je een vroege vlucht hebt! Eten kun je hier ook goed, er zijn maar liefst 3 restaurants waar je uit kunt kiezen. Echt een dikke aanrader dus!

 

slapen op schiphol

Welk hotel boeken we als we vliegen vanaf Eindhoven Airport?

Parkeren doen wij altijd op P5 bij Eindhoven Airport. Dit is een minuutje of 5 lopen naar de vertrekhal. Als je vliegt vanaf Eindhoven Airport, dan is er eigenlijk maar één hotel welke echt op het vliegveld zelf ligt. Dit is het Tulip Inn hotel. En eerlijk, dit is niet een heel luxe hotel. Het is prima omdat je zo vanuit je hotel het vliegveld op loopt, zonder dit voordeel hadden wij het hotel niet meer geboekt. De bedden waren niet top, het personeel was niet heel flexibel en een ontbijt konden we niet krijgen(ondanks dat we er wel voor moesten betalen) 

Wat een groot voordeel van dit hotel is, is dat je de rij buiten kunt skippen. Het vliegveld gaat om 4:30 open, en de deuren van het hotel gaan een paar minuten eerder open. Hierdoor ben je de drukte net voor. Dit is alleen een extra pluspunt als je een vroege vlucht hebt natuurlijk. Echter konden wij in de tijd van het probleem met Schiphol in 2022 zo wel lekker vlot doorlopen. Er stonden op Eindhoven AirPort rijen dik in deze periode omdat veel mensen niet meer via Schiphol wilden vliegen. Al met al niet ons favoriete hotel, maar wel handig. ;-)

 

Slapen op Eindhoven Airport
Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.