• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Hotel Nobel op Ameland | Ballum

Hotel Nobel Ameland

Hotel Nobel op Ameland is zoals ze zelf zeggen "dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen" 


En dit geloven wij graag, want wat een toffe plek is dit zeg! Designhotel Nobel is een familiebedrijf, en ook nog eens één van de oudste familiebedrijven op Ameland. Misschien ken je ze wel van het bekende drankje Nobeltje, een lekkere Hollandse likeur. Je kunt kiezen uit verschillende opties als je hier wilt overnachten: 

  • Een luxe hotelkamer in het hotel zelf
  • De prachtige kerksuites tegenover het hotel
  • Of ga voor één van de Nobel houses en lofts, op 100 meter van het hotel af, in een prachtige boerderij. 


Zelf zijn wij groot fan van de kerksuites, we zullen ons hier dan ook verder op richten, en je hopelijk inspireren! ♡

De kerksuites 

Tegenover het hotel vind je de kerksuites. Deze bevinden zich in het kerkje van Ballum, een hele toffe locatie vinden wij! Er zijn 2 kerksuites waar je uit kunt kiezen, elk geschikt voor 6 personen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om ze allebei te boeken als je met een groter gezelschap bent. Je kunt namelijk heel makkkelijk de 2 suites met elkaar verbinden door een wand weg te schuiven.


Alles binnenin de kerk is verbouwd, maar aan de buitenkant zie je nog de bestaande buitengevel welke overeind is gebleven. Dit vinden wij tof, want hierdoor heeft deze kerk nog een authentieke karakter. 

In de suite zie je veel glas, wat zorgt voor lekker veel daglicht. Wij vinden dit altijd erg fijn. Er is een prachtige verhoogde woonkamer met toegang tot het terras, er zijn 3 slaapkamers en een kitchenette. Er zijn twee pluspunten: 

  • Elke suite heeft een eigen gashaard
  • De ene suite heeft een sauna en de andere een bubbelbad. Extra ontspannen dus tijdens jullie verblijf!

Restaurant Nobel 

Naast slapen, kun je ook heerlijk eten bij Restaurant Nobel. Of je nu voor een goed ontbijt gaat, een lekkere lunch of een uitgebreid diner, je zit hier goed! Lekkere gerechten die regelmatig wisselen en elke dag buiten de kaart om een speciaal gerecht. Klinkt goed toch?! Reserveren voor het restaurant kan hier.

 

Ameland, een prachtig Waddeneiland

Ameland, één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden, is een ideale vakantiebestemming voor iedereen die de prachtige natuur wil verkennen, fietsen en wandelen, of gewoon wil ontspannen en de sfeer wil opsnuiven. Gelegen voor de noordkust van Nederland in de Noordzee, heeft dit prachtige eiland genoeg te bieden.

De talrijke stranden van het eiland zijn ideaal om te zwemmen en te zonnebaden tijdens de zomermaanden. Voor degenen die zich actief voelen, biedt Ameland kilometers aan fietspaden die door duinen en bossen langs de hele kustlijn lopen. Er zijn ook verschillende wandelpaden met adembenemende uitzichten. Degenen die verder willen verkennen, kunnen een veerboottocht maken naar het nabijgelegen eiland Terschelling of een bezoek brengen aan lokale steden zoals Nes, waar u lokale lekkernijen kunt proeven in een van de vele restaurants, en ook een aantal geweldige winkelmogelijkheden!

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.