• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Getest: luxe vakantiehuis op Texel

Luxe vakantiehuisje Texel

Als jij op zoek bent naar een luxe vakantiehuis op Texel, dan moet je echt 100% zeker bij dit vakantiehuis zijn! Wij verbleven een week met de feestdagen in dit prachtige luxe vakantiehuis. Het is een vakantiehuis voor 6 personen, wij verbleven er met 3 en er kwamen ook nog gezellig vrienden langs. Er is meer dan genoeg ruimte om met 6 personen te verblijven in dit mooie vakantiehuis op Texel. Het vakantiehuis staat vlakbij het gezellige plaatsje De Koog. 

Ben je benieuwd hoe wij het gehad hebben? Lees dan snel verder! 

 

Villapark Buytenplaats

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons begint de vakantie altijd al zodra we op de boot naar Texel rijden. We komen elk jaar wel een keertje op Texel, en deze vakantiehuizen waar we nu mochten verblijven hadden we zien staan toen we vanaf de boot naar onze vorige luxe vakantiehuis op Texel reden(Villapark de Koog) We hebben toen gelijk een verblijf met de feestdagen geboekt, we moesten er toen nog 1,5 jaar op wachten! Nu was het eindelijk zover, en we hadden er super veel zin in!

De sleutel van het vakantiehuis konden we ophalen bij de receptie net buiten De Koog. We waren iets te vroeg, het inchecken is vanaf 15:00. We hadden geluk, ons vakantiehuis was al klaar! Toen we aankwamen viel ons direct op dat dit een goed onderhouden "vakantieparkje" is. Met slechts 7 luxe vakantiehuizen mogen we hier wel een "je" achter plaatsen. :-) Wij vinden dit kleinschalige heerlijk en lekker rustig. In de bomen hingen de kerstlampjes al te wachten om met ons kerst te vieren, super gezellig! Binnen stond een heerlijke koek van Texelse bodem op ons te wachten!

 

Villa Buytenplaats 181

Nummer 181 was de villa waar wij in mochten verblijven. We hebben dit vakantiehuis uitgekozen omdat deze het meeste privacy had als je in de Hottub zou zitten. Jaaa, je leest het goed, een Hottub! Alle vakantiehuizen op dit park hebben een Hottub. Je krijgt 1 zak hout bij je verblijf, maar hier heb je niet genoeg aan. Wil je de Hottub gebruiken, dan moet je even wat meer zakken kopen bij de benzinepomp. Ook moet je de Hottub zelf nog even vullen met water, wel zo lekker fris vinden wij. ;-) Je hebt wel privacy in de Hottub, maar een minder mooi uitzicht dan de andere vakantiehuizen. 

 

Zodra we de deur openden, viel ons gelijk de heerlijke knusse sfeer op. De kleuren die zijn gebruikt doen ons aan de herfst denken, warm en knus! Een grote raampartij zorgt ervoor dat buiten met binnen verbonden is. Wat een mooi vakantiehuis is dit zeg! Midden in het vakantiehuis zit een mooie trap, welke je bij twee slaapkamers brengt. En niet zomaar slaapkamers, maar twee mega grote slaapkamers met een badkamer en suite! Er is een heerlijk bad, een toilet en een mega grote douche! Ook hier weer een fijne grote raampartij aan de voorkant waardoor er lekker veel daglicht naar binnen komt. In de badkamer stond er een douchesetje van Rituals op ons te wachten. Hieronder zie je de foto's van de slaapkamers boven. Klik op het pijltje om de foto's te vergroten.

Wat een heerlijke luxe 

Beneden vind je een lekker groot kookeiland waar je gezellig aan kunt zitten terwijl er gekookt wordt. Ook vind je beneden nog een slaapkamer. Hier is geen bad, maar wel een twee persoonsregendouche! Ook is er een apart gedeelte voor de 2 wasbakken. Alles is lekker ruim en schoon! In de woonkamer is ook een gezellige open haard. in de zomermaanden kun je de haard aan de buitenkant gebruiken, lekker op het heerlijke terras loungen! Gaan jullie met wat kleinere kinderen? Dan is deze villa ook top, want er staat een trampoline in de tuin. Let op: in de villa mogen huisdieren!

 

Nog wat tips voor als je op Texel bent

We delen graag de volgende tips nog met je:

  • Lunchen kun je prima doen bij Boutique Hotel Texel.Zie hier de website. Het personeel is hier erg aardig en het eten heerlijk!
  • Willen jullie graag op zoek naar de zeehonden en is het winter? Stap dan op de boot TX44. Deze brengt je bij de zeehonden en vaart ook door de marinehaven in Den Helder. Erg leuk om te doen!
  • Willen jullie graag zwemmen? Dan kan dit niet op je eigen vakantiepark als je bij Villapark Buytenplaats verblijft. Wij gingen zwemmen bij Vakantiepark de Krim. Je kunt gewoon een los kaartje kopen. 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.