• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Slapen in een Finse Iglu-Hut | Friesland

Dit Tiny House is toch leuker dan leuk?! In het gezellige Friesland liepen we tegen deze te gekke accomodatie aan, met een vriendelijke ontvangst van Kees & Yvonne. Het is weer eens wat anders dan een luxe vakantiehuis, maar hij is te leuk om niet te delen met jullie! Zou jij hier ook niet willen overnachten?! Dit Tiny House noemen ze ook wel een Finse Iglu-Hut. Wij hadden er nog nooit van gehoord, dus lees snel verder als je er meer over te weten wilt komen!

Overnachten in een Finse Iglu-Hut 

Slapen in deze Finse Iglu-Hut is best bijzonder, want er is er namelijk maar eentje van in heel Nederland! Het is een vrijstaande Tiny House, welke staat op een prachtig landgoed (landgoed Villa Vredewoud) in het dorpje Oldeberkoop. Je zult tijdens jullie overnachting niks tekort komen qua comfort. De bedden liggen heerlijk en zijn voorzien van heerlijk zacht beddengoed, je beschikt over een eigen privé sauna en een eigen badkamer met lekkere zachte handdoeken. Ook is er een keuken aanwezig voor het geval jullie zin krijgen om een gezonde maaltijd te bereiden. ;-)

De omgeving 

Dit mooie natuurhuisje staat in een prachtige omgeving. Wandel door het historische centrum van Oldeberkoop. Of pak de kano, en zoek een mooie route uit. Het dorp is omringd door de Friese Wouden. Een mooie omgeving om erop uit te gaan. Pak de fiets of wandel, je zult je hier niet gauw vervelen! 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.