• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Slapen in een kasteel

Slapen in een kasteel, dat vinden wij toffer dan tof! Als wij op vakantie zijn, dan gaan we altijd op zoek naar de mooiste kastelen. Niet eens altijd om er te slapen, maar ook gewoon omdat we het zo gaaf vinden om er een kijkje te nemen! Gelukkig kun jij in Nederland heel goed slapen in een kasteel. We hebben ons best gedaan, en de tofste kastelen gevonden welke zijn omgebouwd tot een hotel. Bekijk hieronder onze favorieten!

Neem ook eens kijkje bij de volgende pagina's:


Kasteel Sterkenburg | Driebergen-Rijsenburg 

Dit kasteel ligt bij ons in de buurt, en is eigenlijk ook wel onze nummer 1! Dit kasteel is één van de oudste kastelen van de provincie Utrecht en jij kunt er slapen in de torenkamer! In deze middeleeuwse toren zul jij heerlijk slapen, dat beloven we! Wat wij erg leuk vinden, is dat de eigenaren ook op de Buitenplaats wonen, en jou graag alles vertellen over hoe het is om op een kasteel te wonen. 


Château Wittem | Wittem

WAUW! Dat is wat we vinden van dit prachtige, kleine kasteel. In dit romantische 11e-eeuws Chateau zul jij je snel thuis gaan voelen! Wat extra bijzonder is, je slaapt in de Kasteelkamer waar Willem van Oranje sliep! Dat is nog eens uniek! Je vindt dit kasteel in het gezellige Limburg, in de buurt van Maastricht. Ben jij gek van lekker eten? Ook dan zit je hier helemaal top!  In dit kasteel bevindt zich namelijk Julemont, een fine dining restaurant met 2 MICHELIN sterren. 


Kasteeltje Hattem | Roermond 

Het kleinste kasteeltje van Nederland, maar wat een top locatie om te overnachten én te eten! Vanaf het kasteeltje kun je naar het centrum van Roermond lopen, dit is 1 KM. Als je hier blijft slapen, zorg dan echt dat je een plekje in het restaurant hebt gereserveerd. Je kunt hier namelijk onwijs lekker eten! Wat wij erg leuk vonden, was het gezelschap van de kippen bij het ontbijt. ;-) Er zijn 8 luxe hotelsuites, welke zijn gesitueerd in de voormalige koetshuizen. Alles klopt hier, van het vriendelijke praatje van de eigenaren Daan en Frank, tot het geweldige eten en van de heerlijke bedden tot aan de varkens achter het kasteeltje. Ons zullen ze hier zeker vaker gaan zien!

 


Hotel kasteel Bloemendal | Vaals

Als je in dit kasteel gaat slapen, hoef je de deur niet meer uit! Wandel door de prachtige kasteeltuinen, neem plaats in het à la carterestaurant en laat je verwennen. Met mooie steden zoals Maastricht en Aken in de buurt is hier genoeg te doen. Je kunt hier verblijven in een luxe hotelkamer, maar je zou ook kunnen gaan voor de wellnesssuites!

 


Kasteel Huis Bergh | s-Heerenberg

Dit prachtige, luxe hotel dateert uit de 12e eeuw en is een plaatje om te zien! Je kunt hier slapen in een mooie suite, welke gevestigd is in één van de torens. Dit kasteel is één van de grootste waterburchten van Nederland. Je kunt het kasteel ook alleen bezoeken, maar wij zeggen: verwen jezelf en boek een overnachting!

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.