• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Boutique Hotel in een kerk | Hoorn

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk nachtje weg? Boek dan één van de 43 luxe hotelkamers in deze omgebouwde kerk! Het gezellige Noord-Hollandse Hoorn is een heerlijke plek om even tot rust te komen. In een prachtige kerk is een boetiekhotel gevestigd dat gasten een werkelijk unieke ervaring biedt, waarvan wij zeker weten dat die jullie nachtje weg extra speciaal zal maken! 


Het historische gebouw is zorgvuldig gerenoveerd en verbouwd tot het charmante boetiekhotel dat het nu is. Binnen kunnen gasten genieten van luxe details, zoals designmeubels en moderne voorzieningen die een sfeer van comfort en klasse creëren. De oorspronkelijke architectuur is intact gebleven, wat de ruimte een onmiskenbare charme geeft die alleen voortkomt uit een verblijf in een eeuwenoude kerk!

 

Een heerlijk restaurant 

Dit restaurant is dé perfecte plek voor een avondje uit. Met een grote verscheidenheid aan gastronomische opties en een leuke sfeer is er voor elk wat wils in dit restaurant. Of je nu op zoek bent naar een intiem diner met een speciaal persoon of een grote groep vrienden, je vindt het allemaal in dit restaurant. Boek dus zeker een tafeltje bij je overnachting in dit toffe boutique hotel. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.