• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Villa Augustus I Dordrecht - Luxe vakantieplekje

Villa Augustus
Villa Augustus
Villa Augustus

Villa Augustus in Dordrecht is veel meer dan alleen een hotel. Het is een winkel, een hotel, een siertuin, een moestuin én een markt. En dat allemaal in één! Wij zijn helemaal weg van deze bijzondere overnachting. Villa Augustus is gevestigd in een voormalige watertoren, en ligt op loopafstand van het centrum van Dordrecht. Het is ongeveer 15 minuten lopen. Alles is hier zoals het hoort te zijn in een goed hotel. Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn ruim én schoon en de locatie is geweldig!

 

Overnachten bij Villa Augustus

Villa Augustus
Villa Augustus

Bij Villa Augustus beschikken ze over 45 kamers welke allemaal een authentieke en unieke uitstraling hebben. Deze villa is een geliefde plek om te slapen, en dat snappen we! De hotelkamers liggen verspreid. Zo zitten er 2o kamers in de Watertoren, zijn er 17 tuinkamers en 8 drijvende kamers. Eigenlijk heb je vanuit elke kamer een prachtig uitzicht. Vanuit sommige kamers kijk je uit over de moestuin, en vanuit weer andere kamers kijk je uit over het Wantij. Wij zijn zelf fan van De geheime tuinkamer. Dit is een kamer met een ommuurde tuin, aan de rand van de boomgaard. Geïnspireerd op de grote Italiaanse buiten­verblijven! Je hebt hier veel privacy en rust. We beloven jou, eenmaal hier geweest en je zult gauw nog een keer willen gaan!

 

Villa Augustus restaurant

Je kunt heerlijk slapen bij Villa Augustus, maar je kunt er ook heerlijk eten in het restaurant! Je vindt het restaurant midden in de groentetuin. Ze zijn elke dag open, en je kunt er de hele dag terecht voor een hapje en een drankje. De ingrediënten die ze gebruiken komen veelal uit eigen moestuin. Verser dan dit zul je het niet krijgen! Ze passen de maaltijden ook aan de seizoenen aan omdat ze met eigen ingrediënten werken. Wij zijn groot fan! Het restaurant beschikt over een mooie open keuken. En ben jij gek op lekkere taartjes? Dan zit je hier ook helemaal goed! 

 

Villa Augustus

De tuinen bij Villa Augustus

Wandel ook zeker eens door de prachtige tuin van Villa Augustus. Deze vind je op de plek waar ooit de waterbekkens lagen van de watertoren. Het is niet zomaar een standaard tuin, het is een tuin van ruim 1,5 hectare. Wandel door de moestuin, de boomgaard, de Italiaanse tuin en het bosje. Kom even helemaal tot rust en geniet van de ruimte en de stilte!

 

Het winkeltje van Villa Augustus

Er is ook een toffe winkel genaamd Markt. Als jij op zoek bent naar leuke en lekkere dingen, dan moet je hier wezen! Neem lekker wat mee naar huis of koop een leuk cadeau. Je vindt in de winkel dingen als versgebakken taarten, zuurdesembrood en koekjes! Zodra je Villa Augustus binnenstapt, sta je in de Markt. Hier stonden ooit de pompen van het pompstation, en nu kun je er terecht voor de lekkerste dingen! Het is een prachtige grote hal met hoge ramen.  Elke week vind je hier wel weer iets nieuws, wat uit eigen tuin of keuken komt. Loop hier zeker even langs voordat je naar huis gaat!

 

Villa Augustus

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.