• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Slapen onder de sterren | Onze 6 TIPS

Salpen onder de sterren

Samen naar de sterren kijken, kan het nog romantischer? Het heelal heeft iets magisch, en dat maakt het zo tof om er naar te kijken! Op je rug in het gras, met vrienden op het strand of misschien wel ergens in het buitenland op een prachtige plek. Er zijn zoveel mooie plekken om naar de sterrenhemel te kijken, maar wist jij al dat het ook vanuit je vakantiehuisje in Nederland kan? We gaan jou de tofste plekjes laten zien!Neem ook zeker een kijkje bij onze blog met de mooiste natuurhuisjes in Nederland.

Bekijk hier ook zeker even het toffe boek "Slapen onder de sterren" In dit boek vind je de beste campings, hutten en wildkampeerplekken in Europa!

Sterrenkubus | Sterren kijken op het Twentse platteland 

Wij vinden deze sterrenkubussen helemaal te leuk! Op het erf van boerderij Bossem vind je een aantal van deze sterrenkusbussen staan. Je kunt vanuit je bed naar de prachtige sterrenhemel kijken. Lekker warm en knus samen onder de dekens. Je verblijft in vierkante huisjes welke geschikt zijn voor 2-4 personen. Boven je bed zit een transparante koepel, hierdoor kun jij de sterrenhemel zien! In jouw kubus staat een telescoop met uitleg. Willen jullie graag wat ruimte tijdens jullie uitje? Boek dan de Sterrenkubus Space, dit is de XL versie.


Slapen in een glazen huis | The Panorama Suite

In Amsterdam aan het IJ vinden we dit mooie vakantiehuis van glas. Van hieruit kun je onwijs goed naar de sterren kijken! Het hele huis is van glas, dus als de zon ondergaat en het is helder, kun jij overal sterren zien! De ligging is wat ons betreft ook top. Op een rustige plek, maar als je de drukte op wilt zoeken sta je ook zo in Amsterdam! 


Naar de sterren kijken vanuit jullie Tiny House 

Bij Europarcs De Zanding kun je een super leuk Tiny House huren. Ook hier kun je vanuit je bed naar de prachtige sterrenhemel kijken, er zit namelijk een dakraam boven jullie bed. Dit Tiny House is geschikt voor 2 personen, perfect voor een romantisch weekendje weg dus! Ook leuk, er is een binnenplaats met de andere Tiny Houses. Hier staat ook een heerlijke Hottub. 


Niet slapen, maar douchen onder de sterrenhemel 

Dit is wel een heel mooi Tiny House, midden op de Veluwe! Je kunt hier overnachten met 2 personen, en is dus een perfecte plek voor een romantische break! Je kunt hier niet vanuit je bed naar de sterrenhemel kijken, maar wel als je lekker onder de douche staat. Je kunt ook nog kiezen om voor een Tiny House met sauna of Hottub te gaan. Dit maakt jullie romantische uitje helemaal compleet!


Slapen onder de sterrenhemel in een trekkershut

In Limburg vind je dit leuke vakantiehuis, waar je vanuit je bed naar de sterren kunt kijken! Je vindt dit vakantiehuisje op een boerderijcamping in Limburg. Let op, je hebt hier geen eigen sanitair. Dit vind je in het gezamenlijke sanitair gebouw. De omgeving is perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Geniet van de rust in deze prachtige omgeving! Dit vakantiehuis is geschikt voor 2 personen.


The unbound | Amsterdam 

Als je vanaf hier naar de sterren wilt kijken, ga dan voor de 5 persoons chalet met bubbelbad! Deze heeft namelijk een groot glazen raam in de slaapkamer, waardoor jij kunt genieten van een prachtige sterrenhemel! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de sterrenhemel te bekijken vanuit jullie eigen jacuzzi. Wij vinden dit een geweldige plek om even tot rust te komen. En als jij de drukte wilt opzoeken kan dat ook, dan duik je gewoon het gezellige Amsterdam in!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.