• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Getest: Strandappartementen Kaap West| Terschelling

Dit was voor ons een bijzonder uitje, want we waren met een aantal van onze ouders. Nog nooit waren we op Terschelling geweest, maar we zijn nu groot fan! De kleine gezellige dorpjes, de vriendelijke mensen en de heerlijke restaurantjes. Ons zien ze zeker vaker terug op dit eiland.

 

Strandappartementen Kaap West

Wat staan deze appartementen op een toffe plek! Als je aankomt met de boot kun je ze al zien, de spiksplinternieuwe appartementen van Landal. De appartementen liggen aan het Groene strand, je staat dus zo met je blote voeten in het heerlijke zand! Ook hadden we hierdoor een prachtig uitzicht. 

De appartementen zijn nieuw, en dat zagen we vooral aan de buitenkant. Denk aan veel zand en hier en daar nog wat bouwspullen. Van binnen was alles perfect in orde! Het appartement dat wij hadden was geschikt voor 6 personen, had 2 badkamers en was heel ruim! De bedden sliepen heerlijk, en het appartement was schoon. Heb je een vraag? Dan staat Jan voor je klaar! Jan is de man die alles onder controle houdt bij de appartementen, en je zou hem zomaar eens tegen kunnen komen bij het inchecken. Een rasechte "Schylge"

 

Onze tips:

  • Huur een fiets bij Zeelen Fietsverhuur. Deze vind je om de hoek! Pak wel een elektrische, de wind kan best pittig zijn!
  • Lunchen zou je echt een keer moeten doen bij De Koffiepot in Midsland.
  • Vind jij een boottocht met auto te duur? Deze appartementen liggen op een paar minuten lopen vanaf de boot. Je zou dus prima zonder auto kunnen overvaren, en een fiets kunnen huren om het eiland te ontdekken.
  • Als je van de boot komt, staan er twee viskramen. De laatste vanaf het dorp gezien is top!

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth Vroege
een jaar geleden

Absoluut een toplocatie, luxe appartement en Terschelling is een geweldig eiland om met de fiets te verkennen!