• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Getest: Faralda Crane Hotel | Amsterdam

Wij hebben voor jou getest, het onwijs gave Faralda Crane Hotel in Amsterdam. Als jij op zoek bent naar een bijzondere overnachting welke ook luxe is, dan zit je hier goed! Met een prachtig uitzicht over Amsterdam en het meest heerlijke bed om in te slapen!

 

Once in a lifetime experience 

Zoals ze het zelf zeggen op de website: een once in a lifetime experience! En dat vonden wij het zeker! Van de plek waar de kraan staan, tot de bijzondere inrichting. Het was onwijs gaaf! Even wat HIGHLIGHTS:

♡ Voormalige havenkraan op 50 meter hoogte 

♡ Je vindt de kraan op het NDSM terrein 

♡ 4 designsuites met uitzicht op het IJ met een oppervlakte van ongeveer 40M2

♡ Verwarmd Spabad met prachtig uitzicht

♡ Restauratie hebben ze 10 jaar voor nodig gehad 

♡ Ook te boeken voor toffe feesten 

 

Onze ervaring met dit hotel 

Toen we op het NDSM terein kwamen, waren we blij verrast. Wat een toffe plek is dit! De kraan valt niet te missen en staat tussen de met graffiti ondergetekende muren.
Leuke tip: op ongeveer 150 meter van de kraan vind je het grootste graffiti museum ter wereld!


Parkeren doen we onder de kraan. Bij het boeken hebben we een code gekregen om de deur mee open te krijgen. Zodra we binnen stappen, blijven we om ons heen kijken! De inrichting is geweldig! Je gaat met een liftje omhoog. Verwacht hier geen gewone lift, maar een toffe lift welke helemaal in de stijl van de kraan is! Dan kom je op de 1e verdieping, en vanaf hier heb je al een tof uitzicht. (Zie de foto met Mickey Mouse) Vervolgens stap je in de tweede lift, dit is weer een lift die echt bij de kraan past en welke ze ook wel een panorama elevator noemen! Deze stopt voor jouw suite, en als je eenmaal weet hoe deze lift werkt, is het super tof! 

Onze designsuite

Als de deur van de suite opengaat, voel je gelijk de toffe vibe die hier hangt. De inrichting is modern en chique. De suite bestaat uit 2 verdiepingen. Op de ene verdieping vind je de badkamer en het toilet. Ook is hier de "woonkamer" met een tof uitzicht. Toen wij er waren was het ook nog volle maan, we hadden geluk! We hebben hier uren zitten kletsen onder het genot van een heerlijke fles wijn. Op de andere verdieping vind je een bad en een heerlijk bed. Overal zijn ramen, dus waar je ook zit: je hebt een geweldig uitzicht! Nadeel is wel dat er in de ochtend ook vroeg daglicht naar binnen komt, dus uitslapen zit er niet echt in. ;-)

Tip: naast de kraan ligt een pontje welke jou gratis naar het centrum van Amsterdam brengt. 

Onze conclusie: geweldige locatie, onwijs vriendelijke medewerkers, een heerlijk ontbijt én een heerlijk bed!!!

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.