• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Magische kerstmarkten | Incl. hoteltips

Wij zijn gek op de kerstdagen, en ook op de kerstmarkten! Heerlijk wandelen door de gezellige steden, met sfeervolle kraampjes. En natuurlijk hoort daar ook een heerlijk glas glühwein bij. Of een kop warme chocolademelk met een heerlijke wafel! Wij vinden de sfeer die hangt op de kerstmarkten altijd magisch. We combineren dit dan ook vaak met een heerlijk nachtje weg in een luxe hotel.  

Bekijk hieronder onze favoriete kerstmarkten en hotels!


Kerstmarkt in Valkenburg 

Dit vinden wij zelf één van de mooiste kerstmarkten. We vinden Valkenburg altijd al een gezellige plek om te verblijven, maar als er kerstmarkt is dan willen we nooit meer naar huis! Valkenburg wordt van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 helemaal omgetoverd tot een echte kerststad. Er zijn natuurlijk de kerstmarkten in de grotten, maar er is nog veel meer te zien. Zo is er twee keer per week de Landal Christmas Parade door de straten van Valkenburg, hier je zo een mooie optocht met veel magische lichtjes! Neem ook zeker even een kijkje op het Theodoor Dorrenplein, hier vind je Santa's Village. Koop wel even je tickets hier. Dit scheelt je een lange rij voor de kassa!

 

WAAR: door heel Valkenburg heen

WANNEER: van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023

 

© Kerststad Valkenburg 


Onze hoteltip voor een nachtje in Valkenburg:

 

Midden het gezellige Valkenburg vind je onze favoriete B&B, Onder de Linde. Je wordt hier van top tot teen verwend, en we weten zeker dat je hier zult genieten tijdens de kerstmarkt!

 


Kerstmarkt in Maastricht 

Deze is ook erg leuk om te bezoeken, omdat je het kunt combineren met een bezoek aan de mooie stad Maastricht! Ons vind je regelmatig in deze sfeervolle stad. En zo hebben we ook al regelmatig de kerstmarkt op het Vrijthof bezocht. Er is een reuzenrad, een schaatsbaan en natuurlijk de gezellige kraampjes met mooie rode daken met schitterende guirlandes. Je kunt de hele maand december terecht voor de kerstmarkt in Maastricht. Bekijk hier de mooiste hotels in Maastricht!


WAAR: Vrijthof Maastricht 

WANNEER: hele maand december 


Kerstmarkten in Duitsland 

Duitsland staat bekend om de gezellige kerstmarkten. Als jij dus graag de grens over wilt gaan, dan kun je het beste een bezoekje aan Duitsland nemen. Door het hele land zijn verschillende kerstmarkten te bezoeken. We delen hieronder de leukste met jou!

 

  • Keulen: 

WANEEER: 21 november 2022 t/m 23 december 2022

WAAR: Alter Markt, Rudolfplatz, Heumarkt, Neumarkt

ONZE HOTELTIP: Steigenberger Hotel -In het centrum

 

  • Aken:

WANNEER: van18 november t/m 23 december 2022 (let op: gesloten op 20 november 2022)

WAAR: Münsterplatz, Holzgraben, Kugelbrunnen

ONZE HOTELTIP: Leonardo Hotel Aachen - 2,7 KM van het centrum. 

 

  • Düsseldorf:

WANNEER: van 17 november t/m 30 december 2022 (let op: niet geopend op 20/11 en 25/12)

WAAR: Schadowstrasse, Schadowplatz, Stadtbrückchen, Heinrich-Heine-Platz, Flinger Strasse, Marktplatz

ONZE HOTELTIPINNSIDE Düsseldorf Hafen - In het centrum

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.