• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Overnachten in de Afrika Suite | Van der Valk Akersloot

Onlangs hebben wij een nachtje geslapen in de nieuwe suite bij Van der Valk Akersloot, de Africa Suite. En wat was deze gaaf! Van sauna tot bubbelbad, tot ontbijt op bed tot een mooie buitendouche op het balkon.

 

Eind van de dag komen we aan in het hotel, we hebben er zin in na aan week hard werken! We starten ons verblijf met een drankje en een hapje in de lounge van het hotel. De sfeer is fijn, en we besluiten in het hotel te blijven voor ons diner i.p.v. Alkmaar in te gaan. Onze ervaring is dat je altijd lekker kunt eten bij Van der Valk, en dat was dit keer ook weer zo! Nadat we ons diner genuttigd hebben, gaan we naar onze Afrika Suite. Wat een prachtige suite is dit! De sfeer, de kleuren en onze eigen wellness! Er zijn twee sauna's in deze suite, een zoutsteen sauna en een gewone sauna. Er is een tweepersoonsbubbelbad met TV, en douchen doe je hier gezellig samen omdat er twee regendouches zijn! We besluiten een kijkje op het balkon te nemen, en tot onze verrassing gaat de Afrika sfeer hier gewoon door! Er is een buitendouche en er staat een geweldige, grote olifant! De details in deze suite zijn te gek, en je waant je voor even een nachtje in Afrika! Bij het inchecken moesten we doorgeven hoe laat we het ontbijt wilden hebben, deze krijg je op de kamer omdat je een suite hebt geboekt. 

Faciliteiten hotel 

Als je deze suite boekt, hoef je in principe niet je hotelkamer af. Als je besluit dit toch te doen, kun je baantje trekken in het zwembad of heerlijk ontspannen in de wellness. Wist je dat ze hier ook een zwembad suite hebben? Dan heb je een eigen privé zwembad! Ben jij toe aan wat sportiefs? Huur dan fietsen of duik de fitness in. 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.