• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

3x luxe vakantiehuizen met wellness bij Dutchen

Luxe vakantiehuizen met wellness, we zijn er verzot op! Heerlijk de sauna in na een dag buiten te hebben genoten van een heerlijke wandeling of genieten van een goed glas wijn onder de sterrenhemel in de jacuzzi of Hottub. Het maakt onze vakantie compleet. Kinderen vinden het vaak ook heerlijk om lekker te chillen in de sauna of Hottub. Je doet ze er zeker weten een groot plezier mee!

Wij zijn ook fan van de luxe vakantiehuizen van Dutchen. We vonden het dus de grootste tijd worden dat we onze 3 favoriete vakantiehuizen met wellness met jou gingen delen 

Luxe vakantiehuisje met sauna & jacuzzi bij De Zeegser Duinen | Drenthe 

Dit is een heerlijk luxe vakantiehuis in Drenthe, met een sauna én een jacuzzi! Als dat niet genieten gaat worden...dit vakantiepark ligt in het Nationaal Park de Drentsche Aa. Een perfecte vakantie om tot rust te komen midden in de natuur. Door de grote openslaande deuren heb je het gevoel alsof je buiten bent, terwijl je gewoon in de woonkamer zit. De tuin ligt op het zuiden en het vakantiehuis is voorzien van airco. Het vakantiehuis op de foto's is voor 8 personen, maar ze zijn er ook voor bijvoorbeeld 4 personen.

 


Luxe vakantiehuisje met jacuzzi aan het water | Groningen 

Dit kleinschalige vakantiepark ligt op een geweldige plek, zo zit je met je huisje aan de ene kant aan het Lauwersmeer en aan de andere kant aan de Waddenzee! Spring vanaf je aanlegsteiger zo het water in en geniet! Het terras bevindt zich ook aan de waterkant. Er zijn villa's voor verschillende groepen te boeken. Zie jij jezelf al zitten in de jacuzzi onder de sterrenhemel?!

 


Luxe vakantiehuis met Whirlpool & sauna | Schoorl 

Dit luxe vakantiehuis vind je in Schoorl. Je vindt hier 4 slaapkamers en 4 badkamers. Er zijn ook huizen die wat kleiner zijn, dit is net met hoeveel mensen jullie op vakantie gaan. Buiten is waar de toffe dingen gebeuren. Zo is er een WWOO buitenkeuken, een Finse sauna, een buitendouche en een jacuzzi. Er is een wasmachine en droger aanwezig in dit vakantiehuis.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.