• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Tips om op vakantie te gaan

Je hebt vakantie opgenomen! Nog even geduld, en dan kun je even heerlijk uitchecken van alles en compleet tot rust komen. En om te zorgen dat jij heerlijk relaxed op vakantie zult gaan, hebben wij een aantal tips voor jou op een rij gezet. Sommige zul je wellicht al weten, maar lees het lekker op je gemak door. 

Waar gaat de reis heen?

Heb jij nog geen idee waar jouw reis heen zal gaan? Dan is het handig om daar mee te beginnen . ;-) Waar heb jij behoefte aan, zijn er dingen die je graag zou willen zien? Zijn er bepaalde steden waar je nog niet bent geweest, en welke je graag zou willen bezoeken? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf zou kunnen stellen bij het maken van een keuze als het gaat om jouw vakantie. Heb jij een reisgezelschap met wie je rekening moet houden? Overleg dan goed wat de plannen zijn en hoe lang jullie weg willen gaan, dit voorkomt achteraf een hoop gedoe. 

Tijd om een luxe vakantieverblijf te boeken

Jullie zijn eruit wat jullie graag willen zien en welke kant jullie op zouden willen reizen. Dan is het nu tijd om een kijkje te nemen bij de luxe vakantiehuizen die er allemaal zijn. Of misschien gaan jullie wel voor een luxe hotelkamer, ook heerlijk! Je kunt als je gaat boeken bij de aanbieder vaak aanvinken aan welke eisen jullie verblijf moet voldoen. Moet er een zwembad zijn? Willen jullie graag een vakantiehuis met een sauna? Liever aan zee of in het bos? Je kunt dit alleen "filteren" zodat je gauw ziet welk luxe vakantiehuis nog beschikbaar is in de periode dat jullie willen vertrekken. De keuze is reuze, dus maak hier gebruik van! Gelukkig hebben wij op onze site ook allemaal mooie vakantiehuizen staan waar jij uit kan kiezen, dit maakt het allemaal net wat makkelijker.

P.S. Check even hoe jullie reis en-annuleringsverzekering op dit moment is. Altijd handig om deze passend te hebben bij het moment. 

Inpakken maar! Met een handig lijstje ;-)

Oké, sommigen vinden het een controle dingetje, maar wij zijn fan van lijstjes! Zo hebben we ook altijd een lijstje met dingen die we mee willen nemen op vakantie. We beginnen hier al een paar weken voor vertrek mee, en vullen deze elke keer als we wat bedenken aan. Dit geeft ons rust, want dan hoeven we op het moment van inpakken alleen maar ons lijstje af te lopen. Zonder dit lijstje zouden we zeker weten veel dingen vergeten! Op dit lijstje zetten we alles, van kleding tot papieren tot knuffels van de kinderen tot paracetamol. Het werkt top bij ons, probeer het maar eens.

Lees je in over jouw vakantiebestemming

Niks lekkerder dan heerlijk op de bank kruipen en je inlezen over alle leuke dingen die er te doen zijn op de plek van bestemming. Je kunt tegenwoordig alles online vinden, maar de reisboekjes met tips en info die je in de winkel kunt kopen blijven ook nog steeds te leuk! Wij sparen ze en zetten ze leuk neer in ons huis. Kijk welke activiteiten er in de buurt te doen zijn, kijk welke restaurants goed aangeschreven staan op Tripadvisor en maak desnoods gelijk even een reservering. Want bij een vakantie hoort goed eten! Gaan jullie in het buitenland naar een luxe vakantiehuis?

Zorg dan ook dat je op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving.  Schrijf de leukste dingen op in een boekje me neem deze mee op vakantie!

Zorg dat je thuis goed achterlaat

Het laatste, maar wel heel belangrijk: laat thuis goed achter. Zorg dat er iemand is die weer waar jullie verblijven. Zorg dat de huisdieren die thuis kunnen blijven goed verzorgd zullen worden en dat post af en toe opgeruimd wordt. Heb je een alarm op je huis? Geef dan aan de alarmcentrale door dat je op vakantie bent. Heb je al iemand die de plantjes water komt geven en de lampen af en toe even voor je aan gaat doen?


Dan rest ons nog één ding: geniet van je vakantie!!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.