• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Gran Hotel Miramar | Luxe hotel Malaga

Wauw! We gaan even een stukje de grens over, maar wat hebben wij onlangs onwijs genoten in dit prachtige hotel in Malaga. Ben jij net als ons fan van luxe hotels? Laat jij je graag in de watten leggen, ga jij graag naar een luxe hotel waar werkelijk alles klopt? Lees dan verder! We vertellen je graag over onze ervaring in dit mooie hotel vlakbij het centrum van Malaga. Wij hebben hier samen heerlijk genoten, en konden na een paar dagen weer opgeladen terug naar huis vliegen.

Dit hotel ligt op loopafstand van het mooie,oude centrum van Malaga. 

 

Gran Hotel Miramar 5*

Een paar keer per jaar geven wij onszelf een lang weekend weg, zonder kinderen. Even lekker samen weg, even alleen tijd voor elkaar en even geen papa en mama (al missen we ze wel, klein detail, haha) En als we dan gaan, dan gaan we goed. Zo hebben we een tijdje terug een bezoekje gebracht aan de gave stad Malaga, en sliepen we in het 5 sterren hotel Miramar. Hier weten ze wat luxe is! Zodra je het hotel binnenkomt, komt er een heerlijke geur op je af en word je ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens nemen ze je koffers aan en worden deze netjes naar de kamer gebracht. Tijd voor drankje bij het zwembad! Ze maken hier de heerlijkste cocktails, dus bestel er zeker eentje!

Wij besloten om op de eerste dag te lunchen in het hotel. Er zit namelijk een vreselijk goed restaurant! Let op, ze verwachten je hier wel in enigszins nette kleding. ;-) 

 

Ze leggen je hier graag in de watten

Bij dit hotel is niks te gek. Ze maken de kamer twee keer per dag schoon, zorgen dat jouw minibar goed gevuld blijft en als jij na het diner je kamer weer binnenkomt staan je sloffen klaar en ligt er heerlijk chocolade op je bed! Ga je naar het zwembad? Dan is er iemand die voor jou je handdoeken draagt, je parasol neerzet en je handdoek op je bedje legt. Eerlijk is eerlijk, fit voelde een beetje gek. We konden die natuurlijk best zelf, maar hier kregen we geen kans voor. 

Al met al was het een heerlijk verblijf, en zullen ze ons zeker weer eens terug gaan zien in de toekomst!

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.