• Wij zoeken de meest luxe vakantieplekken
  • Ruim 23500 volgers op Facebook
  • Wij werken alleen samen met betrouwbare partners

Boutique hotels Groningen | Vriendinnenweekend tips

luxe hotel Groningen

Groningen, een prachtige stad in het noorden van Nederland. Ben jij er wel eens geweest? Wij wel! En we ontdekten daar de mooiste hotels tijdens ons vriendinnenweekend! Van heerlijk ontbijten in de gezellige tentjes tot aan heerlijke wandelingen en van borrelen tot shoppen in de stad. We hebben het allemaal gedaan, en kunnen alleen maar zeggen: zoek Groningen ook eens op!

Hieronder zie je de 5 hotels die wij geweldig vonden, en die natuurlijk heerlijk luxe zijn!


Prinsenhof | 250 meter van het centrum 

Dit was het eerste hotel waar ons oog op viel, wat een toffe plek! Dit hotel bevindt zich in een 15e-eeuws gebouw, en heeft een top locatie als jij graag de stad in wil gaan. De kamers zijn sfeervol ingericht, en sommige hebben prachtige houten balken. Wil jij graag een mooi uitzicht? Boek dan een hotelkamer met uitzicht oo de Martinitoren! Wandel ook echt even door de Prinsentuin, een binnenplaats in renaissance-stijl met een rozen- en kruidentuin!

 


The Market Hotel | Midden in centrum 

Dit hotel ligt midden in het centrum van Groningen. Dit is dus dé plek om te overnachten als jij de stad wilt gaan ontdekken. De Martinitoren ligt op 100 meter afstand! Het hotel beschikt over een wellnesscentrum en heeft prachtige hotelkamers!

 


Hotel Corps de Garde | 450 meter van het centrum 

Dit moderne hotel ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Groningen. Er staan zeer goede beoordelingen online, en dat snappen wij! Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand aan de gracht, super sfeervol! Je vindt hier rustieke spanten en ze hebben een geweldig kleurenpalet met groentinten voor de hotelkamers. Genieten zul je hier zeker weten!

 


Hotel Miss Blanche | In het centrum 

Ohhh als jij een hotel zoekt met heerlijke bedden, ga dan hier naartoe! Wij hebben hier zo lekker geslapen, dat we zelf thuis ook deze matrassen hebben aangeschaft! Dit boetiekhotel heeft 46 individueel ingerichte kamers, maar als je gaat moet je echt de exclusieve executive suite boeken! Veruit onze favoriet!

 


Boutique Hotel De Doelen | In het centrum 

Midden in het centrum van Groningen vind je dit sfeervolle boetiekhotel. We houden ervan! Dit hotel ligt letterlijk aan de voet van de Martinitoren, je staat dus direct in de stad. Alle kamers zijn karakteristiek ingericht en hebben een eigen mooie badkamer. Het mooie uitzicht, de locatie en de sfeervolle hotelkamers maakt dit een top hotel!

 


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.